Xavier Salvadó serà el president de l’entitat reusenca i Joan Ferran i Joel Reche seran els caps de colla els anys 2022 i 2023

Els Xiquets de Reus, en assemblea extraordinària, van escollir dimecres passat al vespre els seus representants per a les pròximes dues temporades. Coincidint amb la relaxació de les mesures sanitàries i amb l’objectiu de reprendre totalment l’activitat castellera, la colla de la camisa avellana, que es troba immersa en la celebració del seu 40è aniversari, ha renovat els seus càrrecs directius.

Amb l’aprovació per unanimitat de l’assemblea, Xavier Salvadó, Joan Ferran i Joel Reche han estat elegits com a president i caps de colla per la formació reusenca per a les pròximes dues temporades. Es tracta d’un dels equips més joves de la història de l’entitat, que s’ha marcat com a propòsit principal recuperar plenament l’activitat social i castellera al local social de l’entitat, després de gairebé dues temporades d’inactivitat a causa de la pandèmia.

Els Xiquets de Reus començaran oficialment els seus assajos generals aquest pròxim divendres, 4 de març, a les 21.30 h, al local social del carrer Rosich. Els de la camisa marró avellana tornaran a lluir-la per primer cop el dissabte 26 de març, en la Diada d’Inici de Temporada a la plaça de la Farinera, on compartiran actuació amb els Xiquets del Serrallo.