Que som i qui som?

Els Xiquets de Reus som la colla castellera del Baix Camp. Fem castells des del 1981. Els nostres millors castells són 2de8f, el 3de9f i el 4de9fc fets a la Diada del Mercadal del 2015. També tenim el pilar de 7 amb folre al nostre historial. L’evolució dels darrers temps ens ha fet assolir un nivell que recorda els millors anys de la colla.

La nostra principal activitat són els castells i tot allò que en faciliti la pràctica i la difusió i, per extensió, la cultura popular.

QUI POT SER SOCI?

Absolutament TOTHOM que tingui ganes de donar un cop de mà a la Colla. No cal ser casteller per ser soci, però a l’hora de fer castells, tothom hi té cabuda sigui quin sigui el seu perfil.
Actualment som més de 700 socis i uns 300 castellers actius.

PER QUÈ FER-SE SOCI?

Som una associació cultural sense ànim de lucre. La Colla es finança amb actuacions castelleres convenis i subvencions públiques, projectes propis, patrocinis i quotes de soci. Això cobreix desplaçaments, material i manteniment del local social. Les aportacions dels socis ajuden a fer que la Colla gaudeixi d’una major autonomia.
Qualsevol persona, sigui o no casteller en actiu, pot donar-se d’alta com a soci.

COM HO FAIG?

Et pots dirigir al local mateix al Carrer Rosich dins l’horari de secretaria els dimarts i divendres de 20 a 21, anant al primer pis. Si no saps on és, pregunta que algú et guiarà.

D’altra banda, si ho tens del tot decidit, pots baixar el pdf de fitxa d’inscripció de soci, clicant el botó de “Descarregar”, omplir-lo i dur-lo directament.