Que som i qui som?

Els Xiquets de Reus som la colla castellera del Baix Camp. Fem castells des del 1981. Els nostres millors castells són 2de8f, el 3de9f i el 4de9fc fets a la Diada del Mercadal del 2015. També tenim el pilar de 7 amb folre al nostre historial. L’evolució dels darrers temps ens ha fet assolir un nivell que recorda els millors anys de la colla.

La nostra principal activitat són els castells i tot allò que en faciliti la pràctica i la difusió i, per extensió, la cultura popular.

QUI POT SER SOCI?

Absolutament TOTHOM que tingui ganes de donar un cop de mà a la Colla. No cal ser casteller per ser soci, però a l’hora de fer castells, tothom hi té cabuda sigui quin sigui el seu perfil.
Actualment som més de 700 socis i uns 300 castellers actius.

PER QUÈ FER-SE SOCI?

Som una associació cultural sense ànim de lucre. La Colla es financia amb actuacions castelleres convenis i subvencions públiques, projectes propis, patrocinis i quotes de soci. Això cobreix desplaçaments, material i manteniment del local social. Les aportacions dels socis ajuden a que la Colla gaudeixi d’una major autonomia.
Qualsevol persona, sigui o no casteller en actiu, pot donar-se d’alta com a soci.

COM HO FAIG?

 

Et pots dirigir al local mateix al Carrer Rosich dins l’horari de secretaria els dimarts i divendres de 20 a 21, anant al primer pis. Si no saps on és, pregunta que algú et guiarà.

D’altra banda, si ho tens del tot decidit, pots baixar-te el pdf de fitxa d’inscripció de soci, clicant el botó de “Descarregar”, omplir-lo i dur-lo directament.

Descarrega