Els Xiquets de Reus tenim el local del Carrer Rosich com a punt neuràlgic de la nostra activitat. És un edifici ubicat al centre de la ciutat, on a part de ser el nostre local d’assaig és un realitzem gran part d’activitats no enfocades a la realització de castells, sinó que es troben encarades cap a una a vessant de germanor oberta a castellers, aficionats i qualsevol simpatitzant de la colla.

Dins la colla existeix un equip social format per diverses castelleres i castellers que s’encarrega d’organitzar durant tot l’any diferents activitats que ajuden a establir més vincles entre castellers i obrir el 3d9 a la ciutat i ser un punt determinant cultural i social per a tothom.

Juntament l’àrea social amb l’equip de comunicació elaboren “L’Aleta” que és la revista amb publicació anual de la colla que fa un repàs de la temporada i a la vegada presenta novetats i aprofundeix en l’entorn de la colla.

Algunes d’aquestes activitats són conegudes per tots els integrants de la colla com l’organització de concerts vinculats amb les diades castelleres importants que es realitzen a la ciutat, sopars i dinars populars a la fresca durant la Festa Major, l’organització de les Festes del Barri de Santa Anna on la colla hi forma part, el Sopar Final de Temporada, el Caga Tió i l’Esquiada Avellana entre d’altres. És per això que l’àrea social és molt important perquè ens ajuda a fer la família avellana més gran i a la vegada a ser un element vertebrador dintre la ciutat i del territori.

Just al finalitzar la temporada l’àrea social és l’encarregada d’organitzar “La Setmana de la Colla” on tothom gaudeix de teatre, activitats, concursos, concerts i altres com un tast de vins o cerveses.

No dubtis en fer-te Xiquet, descobriràs que no tot gira al voltant dels castells i que la colla és molt més del que sembla!!

4de7 Diada la Farinera 2019