Coneix la canalla dels Xiquets de Reus

La canalla dels Xiquets de Reus som els nens i nenes que fem castells, els castellers i castelleres més petits. Saps on trobar-nos? No? Doncs mira, quan vegis un castell avellana, mira amunt! Els de dalt de tot som nosaltres!!!

Però… Qui és la canalla?

L’enxaneta és canalla, l’acotxador és canalla, els dosos són canalla i fins i tot els quints! Ens encanta enfilar-nos fins a la part més alta, i pots estar segur que ni que siguem els més petits, som els més valents! Ningú puja més amunt que nosaltres! Quan arribem a dalt, tothom ens aplaudeix i al baixar tothom ens abraça i ens felicita! Quin moment més màgic! Som una gran família i fem molts amics.

I amb qui esteu?

Ens veureu sempre acompanyats! Els monitors i monitores de l’equip de canalla ens ensenyen la tècnica dels castells, a pujar, a baixar… però també tot el que es necessita per ser casteller, els valors. El “companyerisme”, l’amistat, el treball en equip, la felicitat compartida…

Ens acompanyen als castells a l’hora de pujar, ens donen les últimes indicacions i junts ens concentrem…i ens recullen al baixar, ens feliciten i celebren amb nosaltres tot allò que aconseguim!

I tan sols feu castells?

Però, ep! No tots són castells! També fem altres activitats… anem al cinema, fem nit de “pelis” al local i ens quedem a dormir, anem de colònies i fins i tot al PortAventura!

I per apuntar-me, que he de fer?

Ens vols conèixer? Vine al local, mira, prova-ho… i descobreix qui som la canalla dels Xiquets de Reus.

Horaris d’assaig

Dimarts i divendres de 19:30 h a 21.00 h

Contacte per WhatsApp: 650 761 955

Contacte per correu: xdr@xiquetsdereus.cat