La Colla Castellera Xiquets de Reus vol explicar que aquest any 2022 serem presents a les Festes Decennals de la Candela a Valls. Després de diferents reunions, valoracions i exposar-ho a l’assemblea de l’entitat, la colla ha decidit assistir a la Trobada Castellera de la capital de l’Alt Camp del pròxim 30 de gener.

Si bé és cert que la decisió no ha estat fàcil, volem explicar que des de Xiquets sempre s’ha tingut sobre la taula la possibilitat de ser-hi presents. Crèiem que com a entitat castellera de més de 40 anys de vida, la nostra presència en aquesta trobada desenal no podia faltar. També és cert, però, que la situació que estem vivint ens va portar a plantejar la forma i la manera de ser partícips d’aquesta festa.

Finalment, doncs, i sent fidels als nostres principis i valors, hem decidit que anirem a participar tot aixecant pilars, ja que són les estructures que amb el temps d’assaig que a causa de les restriccions que hem tingut recentment, ens semblen segures i viables.

També volem agrair a l’organització la seva invitació així com manifestar que seguirem treballant per una temporada castellera segura tant pel que fa a la pandèmia com de les construccions.