La Colla Castellera dels Xiquets de Reus i Vermut Miró, han signat un conveni de col·laboració amb el que continuarà donant suport a l’entitat per contribuir a la difusió del fet casteller reconegut internacionalment com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb aquest conveni de col·laboració, Vermuts Miró demostra un cop més el seu compromís amb els Xiquets de Reus.

La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest dimarts a la seu de Vermuts Miró a la ciutat de Reus i ha comptat amb la presència del regidor de cultura i educació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Daniel Recasens.

La presidenta dels Xiquets de Reus, Eva Oliva, ha destacat la importància i el suport que l’entitat cultural rep de Vermuts Miró, perquè ajuda a fer créixer la colla i el fet casteller a la ciutat de Reus.

Per la seva part els membres de Vermut Miró, el Sr. Pere Miró i el Sr. Josep Sentís, han destacat la importància d’aquesta col·laboració, ja que el fet casteller és un clar exemple de cohesió social, integració, solidaritat i cooperació, valors que comparteix la companyia.