El passat cap de setmana havia de ser un repunt dins la nostra temporada. La colla i la gent s’hi van bolcar en ànima i cós i la resposta de la colla va ser impressionant, però com totes sabem, al món dels castells a vegades no tot surt com haguéssim volgut que sortís.

Dissabte anàvem a la Festa Major de Gràcia amb totes les ganes ficades en dur-hi els nostres millors castells però es van ajuntar una sèrie de factors que va fer que se’ns trunqués l’actuació. No estem buscant cap mena d’excusa, ja que com totes sabem, els castells poden caure i dissabte, vam carregar el 5de8 de sortida. El fet però és que anteriorment va haver-hi una sèrie de factors que va fer que la diada no fos agradable per a ningú. La diada que començava a les set de la tarda, va començar amb més de tres quarts d’hora de retard i una caiguda desafortunada del 4de9f dels Castellers de Vilafranca, va fer aturar de nou l’actuació. Fins al cap de quasi dues hores d’haver iniciat la diada no vam poder fer el nostre castell, que com hem dit anteriorment va quedar sols en carregat, fet que la diada es va haver d’aturar de nou. Finalment, les colles van acordar suspendre la diada a causa de l’hora que era. Per sort, totes les nostres castelleres que van ser ateses, van poder passar la nit a casa seva i sense cap lesió greu. Ara sols esperem la màxima recuperació de totes elles.

L’endemà actuàvem en una altre plaça molt estimada per nosaltres, Cornudella del Montsant, però a causa de les lesions del dia anterior no vam poder oferir el repertori que haguéssim desitjat. Vam fer-hi una actuació plàcida amb el 3de7, 3de7p i 4de7, castells amb 130 camises desplaçades, que va demostrar que quan caiem el que ens toca fer és aixecar-nos. En finalitzar la diada, les colles que ens acompanyaven van deixar-nos fer una prova de 3de9f, una prova que tot i anar sols fins a sisens esgarrapant l’estructura, va servir per dir que la caiguda no ens ha fet rebaixar expectatives i que ben aviat hi tornarem.