Després de 6 dies consecutius de revolta, manifestacions, concentracions i repressió, tocava trobar un espai de normalitat, on per uns instants semblés que no tot el que passava era dolent. Diumenge passat, més de 120 persones ens vam desplaçar a Alcover per a actuar amb motiu de la Festa Major de la Vila, un moment per retrobar-se en un ambient més càlid i relaxat, on fins i tot va servir per veure altres amistats.

Així i tot, la pluja va fer que la diada es desenvolupés en un entorn anormal dins del món casteller, ja que les dues colles ens vam haver de desplaçar fins a l’interior de la Parròquia de l’Assumpció per tal d’alçar les construccions. Tot i haver tingut una setmana amb poca assistència als assaigs i fins i tot canviant el segon dia a causa de la Vaga General, vam realitzar la Clàssica de 8, fent el 3de84de8 i 2de7.

D’aquesta manera, els Xiquets de Reus ens acomiadàvem de la temporada, ja que a causa de les mobilitzacions i la situació viscuda al país, des de Junta i Tècnica van decidir un dia després, acabar la temporada, pactant-ho conjuntament amb les altres colles participants de la Diada de la Colla prevista pel dia 26 d’octubre, diada que tradicionalment tanca el nostre curs. Podeu consultar el comunicat emès aquí.