Dissabte passat, es va celebrar la Nit de Castells organitzada per la Revista Castells al Centre Cultural de Valls, un acte que va aplegar més de 300 persones procedents d’una seixantena de colles castelleres del país. Aquest acte, que complia ja catorze anys, serveix per tancar la temporada castellera.

Enguany, els Xiquets de Reus hem rebut el Premi Colla de la Temporada, un premi atorgat per un jurat format per les colles de Gamma Extra, on s’ha premiat i reconegut la nostra constància i ambició, en un any on hem pogut fer castells de 9 amb certa regularitat, en un any de retrocés generalitzat entre les colles del nostre nivell.

Aquest premi, és el resultat de la feina de tota la colla des de fa anys, que ens ha servit per poder adaptar-nos als diferents canvis i situacions i poder mantenir el bon nivell casteller que he manat consolidant any rere any, i que enguany s’ha vist encara més tornant a fer-l’hi l’aleta al 4de9 amb folre, que tot i no haver-lo pogut descarregar encara, demostra el compromís i tossuderia de la gent de la colla.