Diumenge passat vam actuar a la Festa Major de la Selva del Camp, on hi portem actuant ininterrompudament des de l’any 2012 i que s’ha convertit amb els pas dels anys, en una de les actuacions més destacades del panorama casteller. Aquesta cita a més a més, és sempre al principi del mes de juny, un dels mesos més especials per la colla perquè coincideix amb la Festa Major de Sant Pere.

En aquesta edició ens plantejàvem un repte en majúscules al dur per primer cop la Tripleta de 8 en aquesta població veïna. La millor actuació que hi havíem fet mai era la Clàssica de 8 els anys 2015, 2016 i 2017.

De sortida vam encarar el 4de8, quimera castellera de la colla però que al descarregar-lo ens va donar la confiança suficient per encarar el 2de8f. Tot i això, vam haver de desmuntar el carro gros un cop per males mides però vam tornar-hi per fer-lo i completar-lo. A segona ronda va arribar el torn del 2de8f que havíem estrenat la setmana passada al Pallol. No calen gaires paraules amb aquest castell, ja que tot i que se’ns va girar una mica al nucli del folre vam saber treballar-lo fins al final. El tercer castell va ser el sisè 3de8 de l’any i que sols cal passar pel pati d’assaig per veure que ja hi tenim ganes de ficar-l’hi un pis més.

Al nostre costat, van actuar-hi la Colla Vella de Valls que va fer el 3de9f, 5de8, 4de8p i va estrenar-hi el pd7f. Els Xiquets de Tarragona per la seva banda, van fer-hi el 3de8, 4de8 i 5de7.

Ara, ens agafem una setmana de descans d’actuació per tornar-hi el dia 15 a la Diada a l’Antiga i ja per encarar les setmanes de la Festa Major de Sant Pere.