El dissabte 18 de maig, vam anar a actuar a Valls en motiu de la Diada dels Pagesos organitzada per la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Un dels grans objectius era anar d’estrena i així va ser, però a mitges. Ja duíem diversos 3de8 completats però encara ens quedava descarregar l’altre castell bàsic de 8, el Carro Gros. La feina estava feta i el 4de8 va ser el castell de sortida que vam poder descarregar, si més no amb cert nerviosisme al tractar-se del primer, ja que a la descarregada els pisos inferiors es van deformar però van saber lluitar-lo. Desprès d’aquella ronda tota la colla estavem pendents de l’Appsistència, ja que sols teniem dues pinyes penjades. Finalment, al cap d’una estona ens van reunir els dos caps de colla per explicar que aplaçavem el 2de8 amb folre ja que no erem suficients camises pròpies com per a estrenar-lo ja. Tot i així, vam completar el 3de8 i el 2de7, assolint la primera clàssica de vuit del curs.

Al nostre costat van actuar la Colla Vella que va anar d’estrena quadruple amb el 3de9f, 4de9f(c), 4de8p i pd6; els Xiquets de Tarragona amb el 5de7, id3de8, 4de7p,  3de7; els Castellers de Lleida amb el 2de7, 4de7p i 5de7.