Un any més hi hem tornat amb l’esquiada de la colla, amb aquesta ja anem per la 7a edició.

El passat cap de setmana de gener, tot i la mala previsió meteorològica que donaven, 25 membres de la colla i amics ens vam trobar a Andorra per gaudir d’un cap de setmana magnífic.

Uns quants esquiant a les pistes de Vallnord – Pal/Arinsal, d’altres d’excursió amb raquetes i per diferents indrets del país dels Pirineus i com no també va haver-hi temps per les compres i el benestar personal.

Els més tremendos a l’acabar la jornada d’esquí del dissabte no van dubtar en anar a una bona festa Après-ski a l’Abarset del Tarter i d’altres van aprofitar per tombar per pel centre o descansar en familia.

Vam acabar tenint un cap de setmana boníssim, amb un dissabte de sol radiant i bones temperatures que es va aprofitar de valent i un diumenge més fresquet, res que una jaqueta no pogués abrigar. Tot això no ens va privar de gaudir d’un cap de setmana en familia i amics del més divertit. Ahh, i el més important, ningú va pendre mal!!

Ara ja pensant en la propera edició per tornar a disfrutar amb una esquiada plena de sorpreses, però abans tot i que pel que realment ens trobem a la colla, pensant en gaudir d’una propera temporada plena d’alegries!!

Som-hi Xiquets!!