La Colla Castellera dels Xiquets de Reus i Ascensors Omega, han signat un conveni de col·laboració amb el que l’empresa de Reus donarà suport a l’entitat durant els pròxims tres anys. Amb aquest conveni de col·laboració, Ascensors Omega demostra el seu compromís amb els Xiquets de Reus una de les entitats culturals referents de la ciutat de Reus.

La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest divendres a la seu de Xiquets de Reus a la ciutat de Reus i ha comptat amb la presència dels membres de la Junta Directiva de l’entitat castellera i representants de l’empresa.

El president dels Xiquets de Reus, Xavier Salvadó, ha destacat el suport que l’entitat cultural rep d’Ascensors Omega, perquè ajuda a fer créixer la colla i el fet casteller a la ciutat de Reus.

Per la seva part la propietat d’Ascensors Omega representada pel Sr. David Arias, ha destacat la importància d’aquesta col·laboració, ja que el fet casteller és un clar exemple de cohesió social, integració, solidaritat i cooperació, valors que comparteix l’empresa.

Els Xiquets de Reus i Ascensors Omega signen un conveni de col·laboració 2