La colla va tornar als assaigs el passat divendres 4 de juny després de gairebé un any i tres mesos aturats a causa de la pandèmia de la COVID-19, tot i que la canalla ja fa uns quants dies que assaja. Durant aquest temps l’entitat estava activa en les mesures que es podien i al llarg del que va d’any a mesura que s’ha acostat la primavera hem arrencat amb activitats socials a l’aire lliure, però trobàvem a faltar el caliu de què suposa tornar a casa per assajar.

Els xiquets arribaven al local escalonadament en grups amb el seu certificat d’autoresponsabilitat, la mascareta i la faixa sota del braç. Des de tècnica i junta s’ha optat per mantenir dos grups estables de 20 persones cadascun no interrelacionats aprofitant el nostre magnífic local amb els dos patis diferenciats. Comentar que els assaigs són a porta tancada perquè no entri ni surti gent que pugui trencar amb les mesures sanitàries establertes i en tot moment s’ha portat la mascareta posada.

Les sensacions castelleres van ser molt importants, es veien les primeres cares de felicitat en tornar a fer allò que ens agrada i que de ben segur a mesura que avanci la situació s’anirà eixamplant el volum de xiquets al pati. Els primers pilars als enfilòmetres, els primers castells a terra que segur són ben necessaris per tornar a arrencar amb plenitud.

Esperem que sigui l’inici de la sortida d’aquest malson que hem patit tots, esperem tornar a fer i a viure els castells tal com volem i esperem seguir gaudint plegats i lluint i suant la camisa avellana arreu.

Sembla que tot arrenca de nou, sembla que hi tornem Xiquets!!