Ahir al vespre, com ja és tradicional dins del nostre calendari, vam actuar a la Plaça Mercadal per primer cop a la temporada. Aquesta diada és especial per a nosaltres, ja sigui perquè al llarg dels anys hi hem fet un bon paper que ha marcat la temporada (a excepció d’alguns anys en què la diada no va ser tan reeixida). A més a més, aquesta dida també celebra un moment especial per a la colla. I és que l’any 1982 va ser la diada on vam actuar per primer cop amb el color de la nostra camisa, el color avellana i en plaça pròpia, la Plaça Mercadal.

Als volts d’un quart de nou del vespre, vam entrar a plaça amb el toc d’entrada i ràpidament vam enlairar el primer castell. El tret de sortida el va marcar el primer 5de7 de la temporada que es va descarregar amb solvència i anotant-se així una nova estrena en una diada. A segona ronda, el castell escollit va ser el 4de7, i que en descarregar-se, els segons del castell ja deien que allí, ells, van tenir la mida de 4de8, castell que portem treballant al pati d’assaig i que ja té ganes de veure la llum.

A tercera ronda, vam descarregar el segon 3de8 del curs i en solitari, una fita que demostra el bon estat de la colla al poder plantejar-se el “pare dels castells” en solitari i a la quarta diada del curs i que, a més a més, presentava una estructura diferent del primer fet a Tarragona. Per tancar l’actuació vam fer dos pilars de 5 simultanis i vam acabar amb 5 pilars de 4 on els segons eren alguns dels Jordis i Jordines que tenim a la colla.