El passat dissabte vam actuar a la Diada d’Inici de Temporada dels Xiquets de Tarragona, una diada ja tradicional dins del nostre calendari.

Normalment, en aquesta diada aprofitàvem per rodar estructures de set pisos i poms de dalt, però dissabte passat ens va servir per estrenar el primer castell de 8 de la temporada, en forma de 3de8.

El castell de vuit pisos va arribar en segona ronda, després d’una petita arenga d’uns dels caps de colla on avalava la bona feina feta els darrers dies al pati d’assaig i per demanar la concentració de totes les camises per tal de descarregar el castell i així va ser, desfermant l’alegria de la colla.

En primera ronda vam descarregar el segon 2de7 de la temporada i a tercera ronda un 4de7, per seguir rodant estructures i canalla. Vam tancar l’actuació amb un Vano de 5.

En finalitzar la diada, la tècnica va transmetre a la colla les intencions de seguir treballant per estrenar nous castells i amb la mirada fixada a les dues diades de Sant Jordi. La de Reus el dia 23 a la tarda i la diada de nova creació a Riudoms, on actuarem amb dues colles punteres del país, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.