Qui som i que fem


Els Xiquets de Reus som la colla castellera del Baix Camp. Fem castells des del 1981. Els nostres millors castells són 2de8f, el 3de9f i el 4de9fc fets l’any passat a la Diada del Mercadal. L’evolució dels darrers temps ens ha fet assolir un nivell que recorda els millors anys de la colla.

La nostra principal activitat són els castells i tot allò que en faciliti la pràctica i la difusió i, per extensió, la cultura popular.

 


 

 

Qui pot ser soci?

Absolutament TOTHOM que tingui ganes de donar un cop de mà a la Colla. No cal ser casteller per ser soci, però a l’hora de fer castells, tothom hi té cabuda sigui quin sigui el seu perfil.
Actualment som més de 700 socis i uns 300 castellers actius.

Per què fer-se soci?

Som una associació cultural sense ànim de lucre. La Colla es financia amb actuacions castelleres convenis i subvencions públiques, projectes propis, patrocinis i quotes de soci. Això cobreix desplaçaments, material i manteniment del local social. Les aportacions dels socis ajuden a que la Colla gaudeixi d’una major autonomia.
Qualsevol persona, sigui o no casteller en actiu, pot donar-se d’alta com a soci.

Hores i Lloc

Normalment assagem els dimarts i els divendres al vespre/nit al local del Xiquets de Reus. Al bell mig del centre de Reus. El local el trobaràs al Carrer de Rosich 4. Just darrera de l’ajuntament de Reus

Preguntes freqüents

La quota anual és de 40 euros. Però si creus que pots col.laborar amb un import major també és benvingut. 
Som conscients que no tothom té la mateixa disponibilitat de temps, vine quan puguis i creguis que pots ajudar! Tothom és benvingut!
Et recomanem que miris el calendari d’esdeveniments, normalment la temporada castellera comença al febrer i acaba a principis de novembre, durant aquest període tenim actuacions els caps de setmana.
Sí… Tranquil! Ja sabem que no només són castells en aquesta vida! Pots sopar al 3de9, pots fer vida social amb altre gent de la Colla i de fora també! Hi ha xiquets que queden per anar amb bici, fer esport, fer calçotades, etc. Coses a fer no te’n faltaran! 🙂
Totes les activitats les pots trobar al nostre perfil de la xarxes socials, a la web, a l’Aleta (la nostra revista), els organitzadors després de l’assaig de divendres fan recordatori de les activitats del cap de setmana… maneres d’estar informat n’hi han moltes!
Home, no podràs fer d’enxaneta però segur que trobem alguna posició on la teva ajuda serà important. Cadascú té el seu lloc a la Colla. No tens ganes de saber quin és el teu?