#ETPERTANY

Ets un RTV empedernit, estimes la Mercadal, el vermut, la nostra àliga, el campanar, l’indi i Sant Pere per sobre de totes les coses. T’encanta entrar a plaça un dissabte de diada i sentir-te com a casa, perquè d’això es tracta. La Mercadal és casa teva, Reus és casa teva, Xiquets és casa teva. Tu ets Xiquets i Xiquets forma part de tu, està escrit al teu ADN, el teu orgull reusenc ho delata. Quan vas a l’estadi sents el roig i negre, quan vas a plaça sents el color avellana.
Els reusencs som gent estranya, ens podem passar tota una tarda asseguts en una terrassa del casc antic i acabar xerrant amb més de deu coneguts diferents; caminar des de la Llibertat fins a la Prioral es pot allargar segons quants cops ens parem perquè ens trobem algú, ja ho diuen, som una ciutat amb caire de poble. Tots els pobles tenen un punt de confluència, i el nostre punt de confluència és Xiquets. Perquè valorem aquestes coses, les coses que ens fan ser reusencs. Com ara Xiquets, perquè Xiquets et pertany.
Ep, a tu que, estàs llegint això i penses “jo no sóc reusenc, a mi què m’expliques”, tu que tens una “fenyada” a aparcar quan baixes a comprar a Reus, que als voltants del teu poble s’hi cullen les avellanes que representen la colla, que valores els castells en les petites places de pobles que saps que no sortiran al Quarts de Nou, a tu que has d’agafar el cotxe per venir a assaig, Xiquets, també et pertany. Sabem que Reus no és res sense el Camp, que l’envolta i l’abasteix, talment com als Xiquets. #EtPertany
cartell_pertany-01
cartell_pertany-03
cartell_pertany-04

Post a comment

Book your tickets